Дарко Данев

Историја

25 октомври, 2020 1.51 KB csv aca307f258a5df7cc1f314713cd3468f спореди
25 октомври, 2016 1.76 KB csv 0f1e370ff1ff3b88378f74fc17864143

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Декан > Машински факултет - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, -, 12 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, -, 43 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, -, 79 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, -, 281 м2 Радња 2008 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, -, 720 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, -, 407 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Подрум, -, 79 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, -, 125 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, -, Мерцедес ГЛЦ 2019/2020, Стекнување со договор за купопродажба