Никола Мадиќ

Историја

10 мај, 2018 1.74 KB csv 566c93a36920922fcf5017a2d15e6845

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Претставник во совет > ЈНУ Институт за филм- филмска академија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Друг имот, Личен имот, Авторски хонорари и договори на дело, "1.246.000, 00", , Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "4.155.000, 00", 54 м2 Скопје 2010 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "151.000, 00", 491 м2 Добри дол 1986 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, "602.700, 00", 14 м2 Скопје 2011 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, "602.700, 00", 14 м2 Скопје 2013 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.950.000, 00", 77 м2 Скопје 2011 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "184.500, 00", Опел Корса 2002/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Други превозни средства, "246.000, 00", Хонда ХРВ 750 2000/2002, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "307.500, 00", Сеат Леон 2004/2005, Стекнување со договор за купопродажба