Марика Василева

Историја

03 април, 2016 527 B csv 27b86aeb12f7ac833f7eddaad809a6af

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Основно училиште “Кочо Рацин“ - с. Петровец

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Орочен девизен депозит, "EUR 500, 00", - -, - недал податок -

Долгови, Личен имот, Кредит, "80.000, 00 денари", - -,

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "40.000, 00 евра", "100 м2 село Петровец, Скопје - -", - недал податок -