Биљана Палашковска

Историја

10 мај, 2018 738 B csv 83389fe22368a99a61a238dcbc2cec1f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Претседател на надзорен одбор > ЈОУДГ „МАЈСКИ ЦВЕТ “ БИТОЛА

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "9.000, 00 ЕУР", Еуростандард Банка 2016, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.000.000, 00", 53 м2 Битола 1993 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "60.000, 00", Пежо 206 2000/2007, Стекнување со договор за купопродажба