Виолета Стоилевска

Историја

07 февруари, 2019 675 B csv 3c12444cf49cbbe21ee0f24f3e40859a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ Дане Крапчев Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "1.100.000, 00", 2018 2026,

Долгови, Личен имот, Кредит, "617.000, 00", 2014 2024,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "12.300.000, 00", 350 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "123.000, 00", Опел Корса 1999/-, Стекнување со договор за купопродажба