Бранкица Костадиноска

Историја

03 април, 2016 506 B csv f94f970da8e55ca0b5c4939178532031

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Основно училиште “Димитар Македонски“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, недал податок, Куќа, нема податок, 200 м2 Скопје 1987 1/2, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "1.500, 00 евра", Фиат Пунто 2000/-, Стекнување со договор за купопродажба