Небојша Трајковски

Историја

29 април, 2016 2.08 KB csv e9addb319bfada4f32b6eafc0b357996

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈКП „Чист Ден“ Ранковце, Крива Паланка

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "EUR 500, 00", Стопанска банка 2016, - недал податок -

Долгови, Личен имот, Кредит, "517.440, 00 денари", 2014 2024,

Недвижен имот, Личен имот, Двор, "15.000, 00 денари", 116 м2 Крива Паланка 2011 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Двор, "150.000, 00 денари", 495 м2 село Ранковце 2011 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Двор, "550.000, 00 денари", 301 м2 Крива Паланка 2011 1/5, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "2.400.000, 00 денари", 13.026 м2 село Ранковце 2011 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "1.000.000, 00 денари", 78 м2 село Ранковце 2011 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.000.000, 00 денари", 71 м2 Крива Паланка 2011 1/5, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.800.000, 00 денари", 158 м2 Крива Паланка 2011 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Овошна градина, "1.000.000, 00 денари", 2.922 м2 село Ранковце 2011 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "400.000, 00 денари", Алфа Ромео 156 2004/2014, Стекнување со договор за купопродажба