Зоран Симоноски

Историја

02 октомври, 2017 1.03 KB csv 7e0518ee5d5c38ec9bd5713c1d1b3a3d спореди
03 април, 2016 1.03 KB csv bbb9833c5d8f403d36b8cb692389d952

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП Градски Гробишта Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 1.725, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "денари 150.000, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "денари 150.000, 00", ТТК Банка -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "180.000, 00", 3.000 м2 Прилеп 2008 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, "615.000, 00 денари", 17 м2 Охрид 2013 1/1, Стекнување со договор за купопродажба