Мендо Волчевски

Историја

03 април, 2016 1.10 KB csv c9f46b1742bf2aaec7d56d99cfff1f9e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Основно училиште “Гоце Делчев“ - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "5.000.000, 00 денари", 361 м2 Битола 2009 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "600.000, 00 денари", 9.788 м2 Горно Агларц и Новаци 1998 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.500.000, 00 денари", 46 м2 Битола 1975 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "70.000, 00 денари", "570 м2 Крклино, Битола 1995 -", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "250.000, 00 денари", Шевролет Калос 2005/2006, Стекнување со договор за купопродажба