Бесим Кока

Историја

03 април, 2016 782 B csv cf84c9554f71889c54e6f6812cb20087

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Здравствен дом Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "2.460.000, 00 денари", 2010 15 години,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 125 м2 Скопје - 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.250.000, 00 денари", 58 м2 Скопје 2011 100%, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Пежо 206 2001/2009, Стекнување со договор за купопродажба