Стојанче Павловски

Историја

11 октомври, 2017 1.30 KB csv 5087750166113aead7073f37618aca80

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Ансамбл „ТАНЕЦ“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "USD 500, 00; AUD 700, 00", Комерцијална банка 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска штедна книшка, "денари 20.000, 00", Комерцијална банка 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 4.300, 00", Комерцијална банка 2012, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, -, 90 м2 село Раштак 2017 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.860.000, 00 денари", 51 м2 Скопје 1999 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Хјундаи Аксент 1999/2010, Стекнување со договор за купопродажба