Мики Крстев

Историја

03 јануари, 2020 465 B csv 82408bf4d8b904989f60b134917fcedc

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈОУ Дом за стари лица Киро Крстески - Платник, Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.771.200, 00", 2019 2034,

Долгови, Личен имот, Кредит, "610.000, 00", 2019 2027,

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "400.000, 00", БМВ 320 Е90 2007/2016, Стекнување со договор за купопродажба