Сашо Стојановски

Историја

10 мај, 2018 1.80 KB csv 04a3195442063f433d10855c54ae1b6e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Претставник на Град Скопје > ЈЗУ Здравствен дом

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "1.350.000, 00 денари", "1.133 м2 село Сопиште, Скопје 2002 1/1", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "2.500.000, 00 денари", "5.345 м2 село Сопиште, Скопје 2002 1/2", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "6.000.000, 00 денари", "5.126 м2 село Сопиште, Скопје 2002 1/1", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "15.000.000, 00 денари", "379 м2 село Сопиште, Скопје - 1/1", Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "350.000, 00 денари", Рено Меган 2010/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "10.682, 00 денари", 14 2007, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "12.726, 00 денари", 101 2007, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "2.340, 00 денари", 78 2007, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "8.128, 00 денари", 64 2007, Стекнување со договор за купопродажба