Никола Јакимовски

Историја

04 јануари, 2022 1.74 KB csv 608d8b2bb8e548d3d64b44e78d660f80

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Претседател на комисија за право на поврат на средствата > Агенција за филм на Република Северна Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Личен имот, Хонорари по основ на авторски и други права, "38.778, 00", 2020 година,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, -, - Крива Паланка 2018 11/96, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, -, 2941 Крива Паланка 2018 1/12, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, -, - Крива Паланка 2018 1/12, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, -, 100 м2 Крива Паланка 2021 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, -, 74 м2 Крива Паланка 2018 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Ливада, -, - Крива Паланка 2018 1/24, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Ливада, -, - Крива Паланка 2018 11/96, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Ливада, -, - Крива Паланка 2018 2/72, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, -, Фолксваген Голф 4 2004/2019, Стекнување со договор за купопродажба