Фатмир Бесими

Историја

03 април, 2016 1.65 KB csv 24891bac9c42f63dbc48392cba3a7fb5

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик на Претседател > Секретаријат за европски прашања

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "4.920.000, 00 денари", 2009 2019,

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "13.530.000, 00 денари", 410 м2 Скопје 2010 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Градежно земјиште, "6.765.000, 00 денари", "1.200 м2 село Боговиње, Тетово - 1/2", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "1.230.000, 00 денари", "1.000 м2 село Пирок, Тетово - 1/2", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "10.455.000, 00 денари", 160 м2 Тетово 1982 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, "492.000, 00 денари", Шевролет Спарк 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "738.000, 00 денари", Опел Антара 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "1.414.500, 00 денари", Голф 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба