Димитар Ташковски

Историја

04 јануари, 2022 3.59 KB csv a683176dc5a75bf4e71295e74ba239e3 спореди
25 октомври, 2020 3.59 KB csv 50f4b0a943f04b674059102e7c7bc32c спореди
20 октомври, 2016 3.20 KB csv b8b62d5baed4ffdac6eae1f39f41c2ce

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Декан > Факултет за електротехника и информациски технологии

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "EUR 20.000, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "EUR 4.030, 00", Шпаркасе банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "EUR 6.340, 00", Шпаркасе банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 16.000, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 6.000, 00", Халк банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "0, 00 ЕУР", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "11.000, 00 ЕУР", Халк Банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "369.000, 00 денари", 2020 2022,

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, "187.608, 00", 17 м2 Скопје 2020 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "267.000, 00 денари", 26700 м2 Велес - 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "30.000, 00 денари", 2493 м2 Кратово - 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор со двор, "4.000.000, 00 денари", 85 м2 со 729 м2 Маврово 2016 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со двор, "60.000, 00 денари", 3 м2 со 112 м2 Куманово - 1/40, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.600.000, 00 денари", 37 м2 Охрид 1990 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.400.000, 00 денари", 46 м2 Скопје 2015 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.000.000, 00 денари", 73 м2 Скопје 1996 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Побарувања, Личен имот, Побарување по основ на даден заем, "1.230.000, 00", -, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "600.000, 00", Јарис 1.0 Тера 2020/2020, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "750.000, 00 денари", Фолксваген Пасат 2014/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Удели, "104.882, 00 денари", 1/3 2015, Стекнување на друг начин