Кочо Димитровски

Историја

02 октомври, 2017 2.38 KB csv 4183b43e0144e1b3c23028378c1e9179

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Институт за трансфузиона медицина - ЈЗУ Универзитетска клиника за ревматологија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Депозит, "30.000, 00 денари", Халк банка 2015, Стекнување на друг начин

Други приходи, Имот на деца, рента, "49.500, 00", последните 16 години,

Недвижен имот, Имот на деца, Куќа, "12.400.000, 00 денари", 135 м2 Скопје 1995 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на деца, Стан, "9.500.000, 00 денари", 114 м2 + 39 м2 Скопје 2004 -, Стекнување со договор за градба

Побарувања, Личен имот, Побарување по основ на даден заем, "607.300, 00 денари", 2012, Стекнување на друг начин

Побарувања, Личен имот, Побарување по основ на даден заем, "767.650, 00 денари", 2012, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.240.000, 00 денари", Тојота Аурис Спорт Тоур 2017/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Фолксваген Голф 4 вариант 2004/2004, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Заеднички имот, Акции, "332.736, 00 денари", 368 2007, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Заеднички имот, Акции, "340.000, 00 денари", 50 2007, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "57.785, 00 денари", 35 2007, - недал податок -

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "34.000, 00 денари", 10 2007, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Удели, "2.000.000, 00 денари", 33% 2012, Стекнување на друг начин