Нада Јованова

Историја

20 октомври, 2016 2.50 KB csv 926160ee532d798eee621f1b5d92f797 спореди
03 април, 2016 2.79 KB csv 18ce2feb39ed608b86b50a1b52f7357d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОСУ „Јовче Тесличков“-Велес

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизен депозит, "EUR 2.000, 00", Стопанска банка 2010, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 3.000, 00", Тутунска банка 2011, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "100.000, 00 денари", 2011 -,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "54.000, 00 денари", 2012 -,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "80.000, 00 денари", 2012 -,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "1.230.000, 00 денари", 20 м2 Скопје 1996 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "3.690.000, 00 денари", 90 м2 Велес 2005 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, "246.000, 00 денари", 12 м2 Велес 2014 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "615.000, 00 денари", "50.000 м2 село Мартолци, Велес 2014 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.075.000, 00 денари", 67 м2 Велес 2014 -, Стекнување со наследство

Побарувања, Личен имот, Недефинирани побарувања, "80.000, 00 денари", -, Стекнување на друг начин

Побарувања, Личен имот, Побарување по основ на извршена работа, "120.000, 00 денари", 2009 и 2013, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "105.000, 00 денари", Хјундаи Акцент 1998/1998, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00 денари", БМВ 323 2007/2015, Стекнување со договор за купопродажба