Анета Арнаудовска

Историја

10 мај, 2018 2.67 KB csv 13c817a12cf8e8d75bbe6d68454a3449 спореди
29 октомври, 2017 2.58 KB csv 1bc67f1eeafbd5fb406b46409ee973c1 спореди
03 април, 2016 2.37 KB csv 89883cc3eaf5cd172978adb6e2cad24e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Академија за судии и јавни обвинители на РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, плата, Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 14.000, 00", Халкбанк 2011, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 2.310, 00", ИК банка 2008, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 27.000, 00", "Халкбанк 2012, 2013", Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 5.000, 00", Стопанска банка 2008, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Личен имот, Орочен девизен депозит, "EUR 12.062, 00", ИК банка 2006, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Личен имот, Орочен девизен депозит, "EUR 9.932, 00", ИК банка 2008, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "EUR 5.000, 00", Халк банка 2014, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, плата, Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "8.000, 00 евра", 2011 7 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2017 7 години,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан со подрум, "5.236.000, 00", 85 м2 + 9 м2 Скопје 2017 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.800.000, 00 денари", 67 м2 Скопје 1989 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, нема податок, Тојота Аурис 2011/2011, Стекнување со договор за купопродажба