Зоран Дојчиновски

Историја

01 септември, 2019 679 B csv 44b6e939ef88d9e15f45b604d5db2de2

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП за изградба и одржување на јавен простор за паркирање и организирање јавен локален превоз

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "58.245, 00", - -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "173.852, 00 денари", 2017 2023,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.900.000, 00 денари", 110 м2 Битола 2006 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "220.000, 00 денари", Опел Астра 2007/2017, Стекнување со договор за купопродажба