Наќе Чулев

Историја

28 април, 2020 3.11 KB csv dfac5d974c962ebad562e63d12e4fdac

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Министер за внатрешни работи > Министерство за внатрешни работи

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, "101, 00", Тутунска банка на сметка, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска сметка, "106.879, 00", Капитал банка на сметка, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска сметка, "106.880, 00", Капитал банка на сметка, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "129, 00 УСД и 879, 00 ЕУР", Комерцијална банка на сметка, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "306.968, 00", Капитал банка 12.02.2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "397.000, 00", Капитал банка 28.05.2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "20.879, 00", Тутунска банка на сметка, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "317.495, 00", Капитал банка на сметка, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Дозволено пречекорување на трансакциска сметка, "-43.123, 00", јануари 2020 февруари 2020,

Други приходи, Заеднички имот, закупнина од закуподавање на стан, "18.450, 00", месечно до јуни 2020,

Други приходи, Личен имот, Приходи од продажба на грозје, "41.351, 00 денари", 01.01-31.12.2019 годишно,

Недвижен имот, Заеднички имот, Гаража, "184.500, 00", 16 м2 Скопје 2016 50%, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "3.075.000, 00 денари", 50 м2 Скопје 2004 50%, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "4.000.000, 00 денари", 63 м2 Скопје 2016 50%, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Лозје, "130.000, 00 денари", 3.299 м2 Кавадарци 2010 100%, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "307.500, 00 денари", Киа Сид 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба