Божидар Симоновски

Историја

03 април, 2016 788 B csv dc281d6cbcb0bdd51e35aaeae07c241e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Дом на млади - Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "100.000, 00", НЛБ Тутунска банка 2010, Стекнување на друг начин

Долгови, недал податок, Кредит, "30.000, 00 денари", 2010 1 година,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "420.000, 00 денари", 33 м2 Штип 1993 1/3, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.000.000, 00 денари", 80 м2 Штип 1999 1/1, Стекнување со договор за купопродажба