Слаџана Радојчиќ

Историја

03 април, 2016 880 B csv dab44efcef4cf596950592895e2cbc05

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Основно училиште “Мануш Турновски“ - Ново Село

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "400.000, 00 денари", 2011 8 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2008 7 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2010 5 години,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "167.425, 50 денари", 45 м2 Струмица 1998 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "400.000, 00 денари", Фолксваген Голф 1.4 2001/2009, Стекнување со договор за купопродажба