Жарко Нешкоски

Историја

15 септември, 2019 313 B csv c68c8d602ecf00a5cf7dd85225bc006b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > ОУ “Манчу Матак“ Кривогаштани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00", Нексиа 1995/2012, Стекнување со договор за купопродажба