Томислав Тунтев

Историја

07 февруари, 2019 2.03 KB csv 113734bbed57767f666a850b4ca7f064

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Агенција за цивилно воздухопловство

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "денари 1.230.000, 00", Комерцијална банка 2012, Стекнување со договор за купопродажба

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "EUR 7.000, 00", Охридска банка 2015, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "EUR 7.000, 00", Охридска банка 2015, Стекнување со договор за купопродажба

Долгови, Личен имот, Кредит, "616.000, 00", 2017 2022,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.719.000, 00 денари", 43 м2 Скопје 2017 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.767.000, 00 денари", 50 м2 Охрид 2008 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "6.273.000, 00 денари", 85 м2 Охрид 2000 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "85.000, 00 денари", Рено Сеник 2004/2004, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "375.000, 00 денари", Ренаулт Каптур 1.5 дци 2015/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "9.000, 00 денари", Мопед Фрости 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба