Славјана Михаиловиќ

Историја

03 април, 2016 654 B csv 435cd3f1f53d590044ddf00e4df8a019

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик Народен правобранител > Народен правобранител

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа со двор, "1.200.000, 00 денари", 224 м2 со 108 м2 - - -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "12.000, 00 евра", Хундаи Лантра 1.6 -/-, - недал податок -

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "5, 11 евра по акција", 26 -, - недал податок -