Емилија Ангелова

Историја

22 јули, 2016 585 B csv 0bdf37a4f38528c19ac0879cf037dd1e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СУГС „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2014 2021,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.583.000, 00 денари", 60 м2 - 2009 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "617.000, 00 денари", Форд Фиеста 2011/2012, Стекнување со договор за купопродажба