Добрила Кацарска

Историја

04 јануари, 2022 2.13 KB csv 760d390ff8232995899ecc3b033182e0

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Председател на Уставен суд на РСМ > Уставен суд на Република Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "5.038, 00", Комерцијална Банка АД Скопје /, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "256, 00", Комерцијална Банка АД Скопје /, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "88.495, 00", Комерцијална Банка АД Скопје /, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "355.541, 00", 2016 2023,

Недвижен имот, Имот на деца, Земјиште, "2.156.190, 00", 473 Скопје Карпош 2017 1/4, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на деца, Земјиште, "297.500, 00", 68 м2 Скопје Карпош 2005 1/8, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Паркинг простор, "332.100, 00", 18 м2 Скопје Центар 2008 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.953.200, 00", 88 м2 Скопје-Центар 2007 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, помошни простории, "74.160, 00", 8 м2 Скопје Центар 2019 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "120.000, 00", Хјундаи Гец 2004/2004, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на фирма, Моторни возила, "922.500, 00", Хјундаи Тусон 1.7 црд 2016/2016, Стекнување со договор за купопродажба