Дејан Арсовски

Историја

02 октомври, 2017 1.09 KB csv 5f1d315874b34ad5ca5757cd4a47c5ba

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП за водостопанство „Лисиче“ Велес

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "700.000, 00 денари", 2015 2025,

Долгови, Личен имот, Кредит, "120.000, 00 денари", 2017 2019,

Недвижен имот, Заеднички имот, Гаража, "122.600, 00 денари", 12 м2 Велес 2013 1/3, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.176.150, 00 денари", 71 м2 Велес 2013 1/3, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, помошни простории, -, 5 м2 Велес 2013 1/3, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "275.800, 00 денари", Опел Корса 2008/2015, Стекнување со договор за купопродажба