Игор Јанушев

Историја

03 април, 2016 1.94 KB csv e1dce279cbef09fe1dc10fc65a50f7ca

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Јавно сообраќајно претпријатие - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Имот на брачен другар, Дивиденда, "6.300, 00 денари", годишно,

Други приходи, Личен имот, Приходи од член на НО, "6.000, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "5.586.352, 50 денари", 90 м2 Скопје 2012 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.457.970, 50", 75 м2 Скопје 2009 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.653.100, 00 денари", 50 м2 Скопје 2012 /, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.788.400, 00 денари", 56 м2 Скопје 2009 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "899.000, 00 денари", Опел Астра 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "885.360, 00 денари", Митсубиши Лансер Спортбек 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "1.571, 94 денари", 35 2008, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "15.722, 47 денари", 10 2008, Стекнување со договор за купопродажба