Лазар Тодоровиќ

Историја

04 јануари, 2022 1.95 KB csv 4e304ca9782bab96bf2d26dc99b55ebc спореди
06 декември, 2019 1.62 KB csv 3f42a26ebfda1612f71924e6eb0c6aac

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > медицински директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за детска хирургија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "1.800.000, 00 денари", Халк Банка -, Стекнување со договор за купопродажба

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "110.000, 00 ЕУР", Халк Банка 2021, Стекнување со договор за купопродажба

Банкарски депозити, Личен имот, Штеден влог, "350.000, 00 денари", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Штеден влог, "380.000, 00 денари", Шпаркасе -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Штеден влог, "5.000, 00 Евра", Халк банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "57.000, 00 ЕУР", 2021 16 години,

Други приходи, Личен имот, Винер ревизор, "24.000, 00", вон раб. време,

Други приходи, Личен имот, Медицински факултет, "8.400, 00", "во месецот, 5 часа од раб. време",

Недвижен имот, Личен имот, Стан во изградба, "3.997.500, 00", - - 2021 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан во изградба, "4.154.325, 00", - Скопје 2021 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.200.000, 00", Шкода Карок 2019/2019, Стекнување со договор за купопродажба