Мирјета Илази

Историја

01 септември, 2019 2.27 KB csv 660937752afaeaed9aa089130f3135e7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОСЕУ 8 Септември Тетово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "70.000, 00 ЕУР", КБ АД Скопје 1996-тековно, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "15.000, 00 ЕУР", КБ АД Скопје 2005-тековно, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизна штедна книшка, "30.000, 00 долари", КБ АД Скопје 2003-тековно, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "11.000, 00 ЕУР", КБ АД Скопје 2005-тековно, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, -, 100 м2 РСМ 2018 -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, -, 30 м2 РСМ 1991 -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, -, 31 м2 РСМ 1991 -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, -, 200 м2 РСМ 1984 -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, -, 90 м2 РСМ 2002 -, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, -, Хонда Цивик 2008/2008, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, -, Шкода Фабиа 2004/2010, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Благородни метали, "3.075.000, 00 денари", Накит -/2000, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, -, Шевролет Спарк 2005/2005, Стекнување на друг начин