Лидија Тфирст Митревска

Историја

07 февруари, 2019 622 B csv e2217e8d985112c65836558cf94006e5

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈОУ Детска градинка „Естреја Овадија Мара“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "530.000, 00 денари", 2018 2026,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.537.500, 00 денари", "42, 5 м2 Битола 2011 /", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Пежо 307 2004/2014, Стекнување со договор за купопродажба