Марина Алексовска

Историја

02 октомври, 2017 2.34 KB csv f9dc306fab5cb9116682af7c341d0128 спореди
03 април, 2016 2.34 KB csv c54f2b403f6d92b41177c3dd051704a9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Јавна општинска установа за деца - Детска градинка „Ангел Шајче“ - Куманово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "денари 200.000, 00", Охридска банка 2015, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2014 3 години,

Друг имот, Имот на брачен другар, ПЗУ Специјалистичка ординација Др Жарко-Куманово, "3.690.000, 00 денари", , Стекнување со договор за купопродажба

Други приходи, Имот на брачен другар, Авторски права, "12.000, 00 денари", 2015,

Други приходи, Имот на брачен другар, Авторски права, "14.850, 00 денари", јуни 2015,

Други приходи, Имот на брачен другар, Авторски права, "15.000, 00 денари", 2015,

Други приходи, Имот на брачен другар, Авторски права, "20.598, 00 денари", 10.06.2015,

Други приходи, Имот на брачен другар, Дивиденда, "800.000, 00 денари", 2015,

Други приходи, Личен имот, Авторски права, "9.727, 00 денари", 2015,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.152.500, 00 денари", 64 м2 Куманово 2012 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.075.000, 00 денари", 104 м2 Куманово 1994 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "246.000, 00 денари", "1141 м2 С.Љубодраг, Р Македонија 2014 1/2", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "615.000, 00 денари", "1290 м2 С.Љубодраг, Р Македонија 2014 1/2", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.152.000, 00 денари", 76 м2 Куманово 2014 1/2, Стекнување со наследство