Менфи Илјази

Историја

04 јануари, 2022 1.42 KB csv 668d5ebb4d528d1c96a1b536575c13a7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Заменик координатор > Национален координативен центар за гранично управување

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брат, Деловен простор, "4.250.000, 00 денари", 51 м2 Гостивар 2012 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "7.380.000, 00 денари", 80 м2 Гостивар 1994 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "1.308.000, 00", 436 м2 КО Гостивар 2020 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "24.600.000, 00 денари", 450 м2 Гостивар 1994 /, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.940.400, 00 денари", 105 м2 Гостивар - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "30.000, 00 ЕУР", 52 м2 Гостивар / /, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Голф 5 2007/2019, Стекнување со договор за купопродажба