Елеонора Стрезовска

Историја

06 август, 2016 648 B csv cc1528ce841a515ae27dff38e14fcf00

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ „Лазо Трповски“, Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "300.000, 00 денари", 2014 2019,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "4.200.000, 00 денари", 5.000 м2 Скопје 2008 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "100.000, 00 денари", Алфа Ромео Твин Спарк 2002/2007, Стекнување со договор за купопродажба