Виктор Илиески

Историја

11 октомври, 2017 1.72 KB csv 5385b97eadf840521848455e2122d4b8

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Македонска филхармонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "1.004, 00 EUR", НЛБ 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "5.010, 00 EUR", НЛБ 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "750, 00 EUR", НЛБ 2017, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "18.332, 00 евра", 2013 2029,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "28.881, 00", 2015 2019,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "4.625, 00 евра", 2017 2022,

Други приходи, Имот на брачен другар, плата, "30.000, 00", месечно,

Други приходи, Личен имот, Плата, "27.000, 00", месечно,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, 1/1, 64 м2 + 6м2 +19м2 Скопје 2013 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, 1/3, 34м2 + 6м2 + 4м2 Скопје 2009 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "18.000, 00 евра", Киа Спортаж 2017/2017, Стекнување со договор за купопродажба