Александра Миовска

Историја

07 февруари, 2019 1.14 KB csv 5beb770c215d6e378b8db83a0b43f831

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на РМ во Велика Британија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 5.016, 09", Комерцијална банка 2018, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "GBP 554, 00", Комерцијална банка 2018, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 74.025, 00", Комерцијална банка 2017, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Стан со подрум, /, 64 м2 Скопје 1963 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан со подрум, "1.708.000, 00 денари", 48 м2 со 5 м2 Скопје 2005 1/1, Стекнување со договор за купопродажба