Драги Богојески

Историја

10 мај, 2018 2.49 KB csv 21f2b2509ebebe181f42ec4acb6b888e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Општа болница Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "10.000, 00 EUR", УНИ Банка 2009, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "3.000, 00 EUR", Еуростандард банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "700.000, 00 денари", Еуростандард банка 2014, Стекнување на друг начин

Други приходи, Заеднички имот, Дивиденда, "4.000, 00 денари", годишно,

Други приходи, Личен имот, Камата, "100, 00 евра", годишно,

Други приходи, Личен имот, Камата, променлива, месечно,

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, "100.000, 00 денари", "2.245 м2 с.Матучиште, Прилеп 2017 1/2", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, "120.000, 00 денари", "/ с.Ореовец, Прилеп 2004 1/2", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, "150.000, 00 денари", "5.808 м2 с.Матучиште, Прилеп 2017 1/2", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "6.000.000, 00 денари", 250 м2 Прилеп 1996 1/2, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "3.600.000, 00 денари", 65 м2 Скопје 2008 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "480.000, 00 денари", Киа Сид 2008/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "80.000, 00 денари", Сузуки Свифт 1998/1998, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Заеднички имот, Акции, /, 20 2008, Стекнување со договор за купопродажба