Влатко Јордановски

Историја

03 април, 2016 882 B csv b32471192b2e0b8896e28614ba3b74c9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Дом на културата “Злетовски рудари“ - Злетово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Имот на родители, Закупнина, "24.000, 00 денари", 6 години,

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "2.000.000, 00 денари", 55 м2 Пробиштип 1997 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "6.000, 00 денари", Застава 101 1979/2005, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "950.000, 00 денари", Опел Астра 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба