Златко Зумров

Историја

08 јули, 2018 1.06 KB csv ac104ef6e3f5880fdea236336f6195cb

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП за комунални дејности Комуналец Гевгелија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "EUR 241, 00", Шпаркасе банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 2.000, 00", Шпаркасе банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "денари 67.163, 00", Шпаркасе банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "62.000, 00 денари", 2016 -,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "65.000, 00 денари", 2011 -,

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00 денари", БМВ 320 1999/2014, Стекнување со договор за купопродажба