Јованче Манасков

Историја

07 февруари, 2019 1.91 KB csv 09c41e29e9cd93ecb4ee096962ef4856 спореди
10 мај, 2018 1.76 KB csv 7f4245068e5536a8538194995cbc5199

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ „ Блаже Конески“ ВЕЛЕС

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "1.131.039, оо денари", 30.03.2017 15.04.2027,

Долгови, Личен имот, Кредит, "412.829, оо денари", 05.12.2015 05.12.2024,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.200.000, оо денари", 73 м2 Велес 2015 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Пасиште, "120.000, оо денари", 9624 м2 Велес 2015 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "120.000, оо денари", 2000 м2 Велес 2016 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "250.000, оо денари", "29 м2 Мартолци, Велес 2016 1/1", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.000.000, оо денари", 368 м2 Велес 2016 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Лозје, "60.000, оо денари", 1156 м2 Велес 2016 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Пасиште, "30.000, оо денари", 212 м2 Велес 2016 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "50.000, оо денари", Даеву-Матиз 2005/2005, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "680.000, 00", Фиат Типо -/-, Стекнување на друг начин