Гого Видимче

Историја

07 февруари, 2019 558 B csv f08afc5fd9d7904b3315d1a4afe56578

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на одбор на директори > АД Водостопанство на РМ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "240.000, 00 денари", Кимко Ексајтинг 400и 2014/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "600.000, 00 денари", Опел Антара 2.4 2014/2015, Стекнување со договор за купопродажба