Лидија Богдановска

Историја

10 мај, 2017 393 B csv af054a2f7d3bb90987a1828c8211cb20

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Служба за просторен информативен систем

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "300.000, 00 денари", 2015 2020,

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "6.000.000, 00 денари", 105 м2 Битола 2000 1/2, Стекнување со наследство