Иван Џинов

Историја

10 мај, 2018 679 B csv cdf39b921f49ae13f5b3e2114e5402b7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП за комунални дејности Комуналец „Полин“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.525.000, 00 денари", 74 м2 Нов Дојран 2017 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.525.000, 00 денари", 82 м2 Нов Дојран 2015 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "90.000, 00 денари", Фиат Пунто 55 Ц 5П 1997/2015, Стекнување со наследство