Сабри Нафи

Историја

01 септември, 2019 1.12 KB csv 8351272fd384ade18a53497cb61d69a7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Фан Ноли - с. Требош

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "738.000, 00", 5000 м2 Желино 1980 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "4.305.000, 00", 180 м2 Желино 1986 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.845.000, 00", 54 м2 Тетово 1997 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "369.000, 00", 1780 м2 Желино 2005 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.845.000, 00", 54 м2 Тетово 2015 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00", Мерцедес 1998/2006, Стекнување со договор за купопродажба