Владо Бучковски

Историја

04 јануари, 2022 2.54 KB csv 37c060c7a971a8c19b3206d60e72b2e7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Специјален претставник на Владата за Бугарија > Влада на Република Северна Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "4.040, 00 ЕУР", Стопанска банка АД Скопје -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "5.000, 00 ЕУР", Шпаркасе банка АД Скопје -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "21.652, 00", Шпаркасе банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "15.254, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "22.265, 00", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "3.673.434, 00 денари", 2008 2029,

Долгови, Личен имот, Кредит, "616.881, 00 денари", 2013 2022,

Долгови, Личен имот, Кредит, "922.500, 00", 2010 2021,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "13.890.000, 00", 325 м2 Кавадарци 2012 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "11.195.000, 00 денари", 108 м2 Скопје 2008 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Уметнички и колекционерски предмети, "450.000, 00 денари", Уметнички слики -/-, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Благородни метали, "200.000, 00", накит -/-, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "922.500, 00 денари", Мерцедес А160 2016/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.353.000, 00 денари", Мицубиши Паџеро 2011/2012, Стекнување со договор за купопродажба