Горан Цветковиќ

Историја

06 декември, 2019 1.40 KB csv a65920b4daa4fbbf5d74b4452b4328ed

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на комисија > Комисија за право на поврат на средства на Агенцијата за филм на РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "250.500, 00", НЛБ Тутунска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "120.000, 00", НЛБ Тутунска банка 2014, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "72.000, 00", Стопанска банка АД Скопје 2010, Стекнување на друг начин

Друг имот, Заеднички имот, Авто Сервис 43 м2 Битола, "1.500.000, 00", , Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "12.000.000, 00", 92 м2 Скопје 1965 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "180.000, 00", Пежо 406 1996/2005, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "80.000, 00", Форд Фиеста 1994/2000, Стекнување со договор за купопродажба