Хетем Адеми

Историја

03 април, 2016 767 B csv c79772d7c5505b93c09c7d485f5cbd02

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОУ „Мехмет Дерала“ - с.Градец

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, -, 2013 10 години,

Недвижен имот, недал податок, Куќа, "18.450.000, 00 денари", - - - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, недал податок, нема пријавено, "30.750.000, 00 денари", "8.000, 00 м2 село Градец 1999 -", Стекнување со наследство

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "90.000, 00 денари", Рено твинго 1998/2001, Стекнување со договор за купопродажба