Маја Лозановска

Историја

11 октомври, 2019 1.35 KB csv 152a05585135f8466ee352de554de0f3 спореди
10 мај, 2018 1.15 KB csv 1b5b1240f956fbbbcad82b5ded072787

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > СОУ Крсте Петков Мисирков, Демир Хисар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "200.000, 00", 2012 -,

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, "200.000, 00", 450 м2 Демир Хисар 1968 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "112.500, 00", 3750 м2 Демир Хисар 2000 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "75.000, 00", 2500 м2 Демир Хисар 2000 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.200.000, 00", 112 м2 Демир Хисар 1968 1/1, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "35.000, 00", Фиат Типо 1994/2002, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "154.000, 00", Фолксваген Бора 1.9 ТДИ 1998/2019, Стекнување со договор за купопродажба